Go Back Email Link
Hjemmelavet chokolade müsli

Lav din egen chokolade müsli - det er nemt og lækkert og du kan variere den lige som du har lyst til.

Ret: Morgenmad
Ingredienser
  • 5 dl havregryn
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl solsikkekerner
  • dl grofthakkede mandler
  • 1 håndfuld grofthakket chokolade
  • dl kogende vand
  • 3 spsk honning
  • 2 dl tørrede tranebær
Sådan gør du
  1. Kom havregryn, hørfrø og solsikkekerner i en bradepande sammen med de grofthakkede mandler.

  2. Hak chokoladen groft og kom den op i bradepanden.

  3. Kog vandet og opløs honningen i. Kom det over indholdet i bradepanden og vend det hele godt sammen.

  4. Rist blandingen ved 180 grader varmluft i ca. 25 minutter.

    Efter de første 10 minutter tager du bradepanden ud og rør i blandingen, så den ikke brænder fast og du samtidig sørger for, at den bliver ristet godt igennem.

  5. Rør herefter i blandingen hvert 5. minut indtil du er tilfreds. Passer med ca. 25 minutter.

  6. Lad det køle af og tilsæt tørrede tranebær.