Go Back Email Link
Hvidkålssalat med gulerødder

Denne salat er perfekt som tilbehør til de fleste retter

Ret: Salat
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • ½ hvidkål ca. 400 gram
  • 4 mellemstore gulerødder ca. 400 gram
  • 2 æbler
Dressing
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 2 spsk. honning
  • 1 bundt persille en god håndfuld
Sådan gør du
  1. Start med at tage de yderste blade af hvidkålet og skær det i fine strimler.

    Det må ikke være for grove strimler, da det skal være behageligt at tygge på.

  2. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.

  3. Kom hvidkål og gulerødder i en skål.

  4. Vask æblerne og skær kernehuset fra.

    Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i skålen til hvidkål og gulerødder.

Dressing
  1. Bland creme fraiche med æblecidereddike og honning.

  2. Hak persillen fint og rør den i dressingen. (gem lidt som drys på toppen af salaten)

  3. Hæld dressingen over hvidkål, gulerødder og æble og vend det hele godt sammen.