Go Back Email Link
Hjemmelavet tomatsalsa med friske tomater

Denne hjemmelavet tomatsalsa er lavet med friske tomater og er mild i smagen, da vi har udeladt alle de stærke krydderier, som du kender fra salsaen i supermarkedet.

Ingredienser
  • 1 rødløg
  • 750 g tomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk salt
  • ½-1 dl Ekstra jomfru olivenolie
Sådan gør du
  1. Start med at skrælle rødløget og kom det i din foodprocessor.

    Hak det godt igennem.

  2. Vask tomaterne og skær midten med stilken fra.

    Så slipper du for de der trælse tråde.

  3. Skær tomaterne i tilfældige stykker og kom dem i foodprocessoren og kør dem sammen med løgene.

    Er der meget væde ved, så hæld det fra, da din salsa ellers bliver for vandet.

  4. Tilsæt frisk basilikum, rørsukker, salt og ½ dl olie og kør det hele sammen.

    Er du ikke helt tilfreds med konsistensen, så prøv at tilføje en smule mere olivenolie.