Har I været på krabbefangst er det nemt at lave en lækker cremet og velsmagende suppe.
Lad dine nyfangede krabber stå i din spand med saltvand.
Tag en gryde og fyld den med vand.
Når vandet koger skærer du hurtigt krabberne over med en skarp kniv og kommer dem i vandet.
Lad krabberne koge et par minutter og tag dem derefter op ad vandet.
Smelt smørret i en stor gryde og steg løg, hvidløg ved jævn varme til løgne er gyldne.
Del tomaterne og skrab indmaden ud.
Gem indmaden og skær tomaterne i små stykker.
Tilsæt tomatindmad, tomatpuré, basilikum og paprika.
Skær krabberne over på midten og læg dem i gryden og steg dem med i 2-3 min.
Kom æblejuice og vand i gryden og kog suppen ved jævn varme under låg i ca. 20 min.
Imens suppen småkoger, skrælles gulerødderne og skæres i små stykker.
Efter 20 min. sigtes suppen og krabber og grønt tages fra.
Kom gulerødderne i den sigtede suppe og lad dem koge ca. 10 min.
Kom derefter piskefløden i og blend suppen igennem med stavblender.
Giv herefter suppen et hurtigt opkog.
Kom til sidst rejerne i og smag til med salt og peber.
Anret med tomatstykkerne og frisk basilikum.