Go Back Email Link
Red Velvet kage med rød farve

Denne red velvet kage tager lidt kortere tid at lave end den med rødbede, da der ikke er kogetid. 

Ret: Kage
Ingredienser
Passer til en rund springform på ca. 20 cm
  • 2 æg
  • 300 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 3 tsk hvidvins eddike
  • 2 -3 spsk rød farve
  • 20 g usødet kakao (bagekakao)
  • 300 g hvedemel
  • 2 tsk natron
Sådan gør du
  1. Kom æg og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt

  2. Smelt smørret ved svag varme og hæld det i æggemassen sammen med kærnemælk, hvidvins eddike og rød farve.

  3. Rør det hele sammen. 

  4. Bland usødet kakao, hvedemel og natron i en anden skål. 

  5. Hæld forsigtigt melblandingen i den anden skål og vend det hele godt sammen. 

  6. Hæld dejen i en smurt springform og bag ved 175 grader varmluft i 50-60 minutter.