Go Back
Den lækreste svampede squashkage

Denne squashkage får en dejlig svampet konsistens og smager skønt. 

Ret: Kage
Ingredienser
Passer til en bradepande str. 20 x 30 cm
  • 3 æg
  • 250 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 dl æblemos (find min opskrift på æblemos her: https://www.homebybianca.dk/aeblemos-efteraar-er-aebletid/)
  • 1/2 dl olie
  • 400 g revet squash (hvide græskar) (ca. 2 squash)
  • 300 g hvedemel
  • 2,5 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • 100 g mørk chokolade
Sådan gør du
  1. Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt. 

  2. Tilsæt æblemos, olie og revet squash og rør det godt sammen. 

  3. Bland mel, bagepulver, salt og kanel sammen i en anden skål. 

  4. Tilsæt melblandingen til æggeblandingen og rør det sammen. 

  5. Hak den mørke chokolade. Det er en smagssag hvor fint du vil have det. 

  6. Kom chokoladen i blandingen og hæld den i en bradepande foret med bagepapir. 

  7. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter. 

  8. Lad kagen køle af inden du kommer cream cheese frosting på.