Go Back
Gulerodskage

Denne gulerodskage bliver dejligt svampet, da den har fået tilført lidt æblemos. 

Ingredienser
Opskriften passer til en form på 20 x 30 cm
  • 3 æg
  • 250 g brun farin
  • 2 dl æblemos
  • ½ dl olie
  • 400-450 g revne gulerødder
  • 350 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • tsk vaniljesukker
  • tsk kanel
  • ½ tsk salt
  • 30 g valnødder (kan udelades)
Sådan gør du
  1. Kom æg og sukker i en skål og pisk det luftigt og lyst med en el-pisker. 

  2. Tilsæt æblemos og olie og rør det sammen.

  3. Skræl og riv gulerødderne og kom dem i skålen. 

  4. Tag en anden skål og vej hvedemel af. 

  5. Tilsæt bagepulver, vaniljesukker, kanel og salt til melet og rør det sammen. 

  6. Vend det i æggemassen.

  7. Hak valnødderne groft og vend dem i dejen.

  8. Kom dejen i en bradepande og bag ved 180 grader varmluft i 50-60 minutter.