Go Back Email Link
Blomkålssalat
Samlet tid
25 min
 

Vil du gerne have en lækker farverig salat, så er denne ret hurtig at lave og kan forberedes i god tid.

Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 50 g mandler
  • 1 squash
  • 250 g champignon
  • 1 håndfuld frisk persille
Dressing
  • 1 spsk dijonsennep
  • spsk koldt vand
  • ½ spsk æblecidereddike
  • spsk olivenolie
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker. 

    Kom den i en gryde og kog i ca. 2 minutter. Det skal ikke være udkogt, men skal have lidt bid i. 

  2. Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande. 

    Kom mandlerne i en skål. 

  3. Skyld champignon og squash og skær dem i mindre, men gerne lidt grove stykker. 

    Lad dem stege på den varme pande i 2-5 minutter.

  4. Lad blomkålene dryppe af og kom dem i en skål sammen med de stegte champignon og squash. 

  5. Vask persillen og hak den. 

    Kom den med i skålen sammen med mandlerne. 

  6. Rør dressingen sammen og hæld den over grøntsagerne i skålen. 

  7. Vend det hele godt sammen og server. 

Vi serverede salaten med lidt stegt kylling, som kom på den varme pande efter champignon og squash var stegt.