Go Back Email Link
Fyld til tomattærte med hytteost

Husk at printe opskriften på tærtebund, som ligger separat i blogindlægge

Ingredienser
Opskriften passer til et tærtefad på 25 cm
  • 4 store tomater
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 rødløg
  • 3 æg
  • 2,5 dl hytteost
  • 2 dl mælk
  • salt og peber
Sådan gør du
  1. Skær tomaterne i skiver og læg dem til side.

  2. Hak basilikummen og læg også den til side.

  3. Pil og hak løget og kom det i en skål sammen med æg, hytteost, mælk, salt og peber.

  4. Rør det hele godt sammen.

  5. Når bunden har bagt 10 minutter tages den ud og der kommes en smule af æggeblandingen på bunden først.

  6. Derefter fordeles tomatskiverne og drys med basilikum.

  7. Hæld resten af æggemassen over og drys med lidt mere basilikum.

  8. Bag ved 180 grader i ca. 30 minutter.