Go Back Email Link
Bacon pasta
Ingredienser
  • 1,5 dl kogt pasta vendt i lidt olivenolie
  • ½ dl bacon (svarer ca. til ½ pakke bacon i skiver)
  • 2 dl cherrytomater
  • 2 dl agurk
  • dl salat
  • 1 dl emmentaler
  • 3 spsk hjemmelavet ranch dressing find opskriften længere nede i blogindlægget
  • Frisk persille
Sådan gør du
  1. Kog pastaen som anvist på pakken - husk den fylder ca. det dobbelte når den er kogt. Vend den i olivenolie, når den er kølet af.

  2. Steg baconen og skær den i mindre stykker. Du kan også sagtens bruge bacontern, som er færdig tilberedt.

  3. Vask og skær cherrytomater og agurk i mindre stykker.

  4. Vask salaten og skær den i mindre strimler.

  5. Skær din emmentaler i mindre tern. Jeg køber en større blok og bruger den også som ostestænger til børnenes madpakker.

  6. Rør dressingen sammen efter nedenstående opskrift eller brug en købeversion.

  7. Find en madkasse med mindre rum, hvis du gerne vil have maden opdelt til den skal spises, eller bland det sammen og hæld dressingen over.

  8. Drys friskhakket persille.