Go Back Email Link
Græsk pasta
Ingredienser
  • 1,5 dl kogt pasta vendt i lidt olivenolie
  • 2 dl cherrytomater
  • 2 dl agurk
  • 1 dl feta
  • 1 dl grønne oliven kan være med fyld
  • 1 dl majs
  • ½ dl rødløg
  • 3 spsk hjemmelavet ranchdressing find opskriften længere nede i blogindlægget
  • Ristede sesamfrø
Sådan gør du
  1. Kog pastaen som anvist på pakken - husk den fylder ca. det dobbelte når den er kogt. Vend den i olivenolie, når den er kølet af.

  2. Vask og skær cherrytomater og agurk i mindre stykker.

  3. Har du købt en blokfeta, skæres denne i mindre stykker.

  4. Hæld væden fra dit glas med oliven og din dåse med majs.

  5. Skræl rødløget og hak det i mindre stykker.

  6. Rør dressingen sammen efter nedenstående opskrift eller brug en købeversion.

  7. Find en madkasse med mindre rum, hvis du gerne vil have maden opdelt til den skal spises, eller bland det sammen og hæld dressingen over.

  8. Drys med ristede sesamfrø.