Go Back Email Link
Pepperoni pasta
Ingredienser
  • dl kogt pasta vendt i lidt olivenolie
  • 1 dl pepperoni i mindre stykker
  • 2 dl cherrytomater
  • 1 dl grøn peberfrugt
  • 1 dl sorte oliven
  • ½ dl majs
  • ½ dl rødløg
  • 1 dl emmentaler i tern
  • 3 spsk hjemmelavet italiensk dressing se opskrift længere nede i blogindlægget
  • Frisk basilikum
Sådan gør du
  1. Kog pastaen som anvist på pakken - husk den fylder ca. det dobbelte når den er kogt. Vend den i olivenolie, når den er kølet af.

  2. Skær pepperoni i mindre stykker. Jeg har haft købt dem i skiver og skåret ud i tern.

  3. Vask og skær cherrytomater og grøn peberfrugt i mindre stykker.

  4. Hæld væden fra dit glas med oliven og din dåse med majs.

  5. Skræl rødløget og hak det i mindre stykker.

  6. Skær din emmentaler i mindre tern. Jeg køber en større blok og bruger den også som ostestænger til børnenes madpakker.

  7. Rør dressingen sammen efter nedenstående opskrift eller brug en købeversion.

  8. Find en madkasse med mindre rum, hvis du gerne vil have maden opdelt til den skal spises, eller bland det sammen og hæld dressingen over.

  9. Drys med lidt friskhakket basilikum.