Go Back
Kødsovs med gulerødder

Denne kødsovs bliver til en god tyk sovs, som egner sig rigtig godt til fyld i madpandekager, madbrød og lignende. 

Antal: 8 personer
Ingredienser
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g gulerødder
  • 1,5 dl barbecuesauce
  • 1 spsk engelsk sovs
  • ½ tsk cayenne peber
  • 140 g tomatpure
Sådan gør du
  1. Rens og hak løget og hvidløget og svits det i en gryde med lidt olie.

  2. Kom den hakkede oksekød og lad den svitse med. 

  3. Skræl og riv gulerødderne på et rivejern. 

  4. Kom gulerødderne op i gryden sammen med barbecuesauce, engelsk sauce, cayennepeber og tomatpure. 

  5. Kog det op og lad det småsimre i 15-20 minutter.