Go Back Email Link
Kødsovs med gulerødder
Tilb. tid
30 min
 

Denne kødsovs bliver til en god tyk sovs, som egner sig rigtig godt til fyld i madpandekager, madbrød og lignende. Vil du gerne have en mere flydende kødsovs, kan du tilføje lidt vand og eventuelt en halv bouillonterning.

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • Lidt olie til stegning
  • 1 stort løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 500 g gulerødder
  • 1,5 dl barbecuesauce
  • 1 spsk engelsk sovs
  • ½ tsk cayenne peber
  • 140 g tomatpure
Sådan gør du
  1. Rens og hak løget og svits det i en gryde med lidt olie.

    Kødsovs med gulerødder opskrift
  2. Kom den hakkede oksekød og lad den svitse med. 

    Kødsovs med gulerødder opskrift
  3. Skræl og riv gulerødderne på et rivejern eller i en foodprocessor.

  4. Kom gulerødderne op i gryden og steg dem med.

    Kødsovs med gulerødder opskrift
  5. Kom barbecuesauce, engelsk sauce, cayennepeber og tomatpure i og rør det godt sammen.

    Kødsovs med gulerødder opskrift
  6. Lad det småsimre i 15-20 minutter. 

    Kødsovs med gulerødder opskrift
  7. Tilsæt eventuelt lidt vand til din kødsovs, hvis du gerne vil have en tyndere konsistens.