Go Back Email Link
Jordbær koldskål

Det bliver en stor portion, så sørg for at have den store skål klar.

Ingredienser
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • 3 spsk sukker
  • 2 past. hele æg
  • 1 l kærnemælk
  • 1 l tykmælk
  • Saft fra 1 øko citron
  • 140 g friske jordbær (frosne kan også bruges) evt. lidt flere
Sådan gør du
  1. Skær vaniljestangen over på midten og skrab kornene ud. Bland dem med lidt sukker, så du får fordelt kornene godt.

  2. Kom dem vanilje og sukker i en skål sammen med æggene og pisk det let og luftigt.

  3. Tilsæt kærnemælk, tykmælk og citronsaft og pisk det hele godt igennem.

  4. Rens jordbærrene og blend dem til en ensartet masse, som du tilsætter til sidst. Smag evt. til om der skal flere jordbær i. Det kommer an på hvor meget de smager af, dem du har.