Go Back Email Link
Pizza med aubergine, feta, østershatte og frisk spinat
Antal: 1 pizza
Ingredienser
Pizzadej
  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 300 g hvedemel
  • 300 g durummel
Fyld
  • 1 portion pizzadej
  • 200 g østershatte
  • 75 g feta
  • 1 bundt frisk spinat
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Salt
Sådan gør du
Pizzadej
  1. Gæren røres ud i lunkent vand.

  2. Tilsæt salt og olie. 

  3. Hvedemel og durummel tilsættes lidt efter lidt og dejen æltes godt sammen. 

  4. Stil den til hævning tildækket i ca. 1 time og så er den klar til brug. 

Fyld og bagning
  1. Skyl auberginen og skær den i tynde skiver. Vend dem godt med olie og salt. 

  2. Rul pizzadejen ud og fordel auberginen ovenpå dejen. 

  3. Skyl østershattene og skær dem i passende størrelse. De behøver ikke være alt for små. Svits dem på en pande og kom dem ovenpå auberginen. 

  4. Bag i ovnen ved 250 grader og bag pizzaen på pizzasten i 10-12 minutter.

  5. Imens skylles spinaten og hakkes i mindre stykker. 

  6. Tag pizzaen ud og smuldr feta og spinat over. Dryp til sidst med olivenolie og server.