Go Back Email Link
Sommerpasta med østershatte


Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 200 g grov pasta
  • 1 pk bacon (150 g)
  • 150 g østershatte (fra Odense Fødevarefællesskab)
  • Friskkværnet peber
  • 100 g ærter (fra haven)
  • 70 g spinat (fra Odense Fødevarefællesskab)
  • 1 dl hakket persille (fra Odense Fødevarefællesskab)
Sådan gør du
  1. Kom pastaen i en gryde og kog den i 20 minutter.

  2. Steg bacon sprødt på en pande. Når baconen er sprød kommes den på et stykke køkkenrulle til afdrypning.

  3. Imens kommes løg og østershatte ned i panden og steges i fedtet fra baconen i ca. 5 minutter. Krydr med peber.

  4. Tilsæt ærter og spinat og lad det stege med et par minutter.

  5. Tilsæt pasta og bacon og vend det hele godt.

  6. Drys med persille og server retten.