Go Back Email Link
Grøntsagsfad med te-marineret kylling

En nem ret til de travle hverdage. Teen giver retten et dejligt pust og du kan selv variere smagen. 

Antal: 4 personer
Ingredienser
Te-marineret kylling
  • 3 store kyllingefileter
  • 4 poser ingefær-citron te
  • 1 spsk limesaft
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk salt
Grøntsagsfad
  • 550 g gulerødder
  • 1 squash
  • 200 g champignon
  • 500 g rosenkål
  • 1 fed hvidløg
Marinade til grøntsagerne
  • ½ dl olivenolie
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk hakket muskatnød
  • 1 spsk finthakket puløg
  • Salt og peber
Sådan gør du
Te-marineret kylling
  1. Skær kyllingen i mindre tern.

  2. Bland indholdet fra teposerne med resten og rør det godt rundt i en skål sammen med kyllingen.

  3. Lad marinere et par timer i køleskabet (jeg gør det gerne klar om morgenen)

Grøntsagsfad
  1. Skræl, rens og hak grønsagerne i mindre stykker og kom dem i et smurt fad. Skal det laves i god tid kommes fadet i køleskabet.

Marinade til grøntsagerne
  1. Bland ingredienserne til marinaden sammen

  2. Kom den marinerede kylling i fadet og hæld marinaden hen over.

  3. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.