Det er nemt at lave sprøde ristede kikærter og du bestemmer selv, om de skal laves i ovn eller på pande.
- Kikærter i ovn skal spredes godt ud på en bradepande med bagepapir for at blive sprøde.
- Kikærter på pande skal der røres i undervejs.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl de kogte kikærter godt.
Bruges der kikærter fra dåse hældes væden fra og kikærterne kommes i en sigte og skylles godt i koldt vand.
Tør kikærterne forsigtigt i et rent viskestykke.
Kom kikærterne i en skål og hæld olie og krydderier i og vend det hele godt sammen.
Fordel kikærterne på en bradepande med bagepapir.
Det er vigtigt at de kun ligger i et lag.
Bag kikærterne i ca. 20-30 minutter til de er gyldne.
Bagetiden kan variere afhængig af din ovn.
Lad kikærterne køle af og drys med hakket persille.
Kom olie på en pande og varm den godt op.
Skyl de kogte kikærter godt.
Bruges der kikærter fra dåse hældes væden fra og kikærterne kommes i en sigte og skylles godt i koldt vand.
Tør kikærterne forsigtigt i et rent viskestykke.
Tilsæt kikærterne til panden og drys med krydderier.
Lad dem stege ved høj varme og rør i dem undervejs til de er blevet gyldne.
Lad kikærterne køle af og drys med hakket persille.