Go Back Email Link
Bagte beder - bolsjebeder, gule beder eller rødbeder

Her finder du en nem og lækker ret på bagte beder. Du kan både bruge bolsjebeder, gule beder eller rødbeder. Bruger du en blanding for at få lidt forskellige fine farver, skal de bages hver for sig, da de rødbederne ellers vil smitte af på resten.

Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 5 bolsjebeder
  • 2-3 spsk olivenolie
  • Et par kviste frisk rosmarin (du kan også bruge et par tsk tørret rosmarin eller timian)
  • 1-2 tsk salt
Sådan gør du
  1. Vask bederne godt fri for jord.

    Du bestemmer selv om de skal skrælles, men jeg gør det ikke i denne opskrift, da det er bolsjebeder fra egen have.

  2. Skær dem i mindre stykker og kom dem i et ovnfast fad.

    Du bestemmer selv om det skal være i tern. De kan også sagtens skæres i skiver, så de får de der fine ringe.

    Bagte bolsjebeder opskrift
  3. Drys med salt.

    Bagte bolsjebeder opskrift
  4. Kom frisk rosmarin på.

    Du kan i stedet bruge et par tsk. tørret rosmarin eller timian.

    Bagte bolsjebeder opskrift
  5. Hæld olie over og vend det hele godt sammen.

    Bagte bolsjebeder opskrift
  6. Bag bederne ved 180 grader varmluft i 30-45 minutter afhængig af størrelsen på dine bolsjebede stykker.

    Bagte bolsjebeder opskrift