Go Back Email Link
Rodfrugt røsti / Grøntsags røsti
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
 

Til opskriften her har jeg brugt pastinak, gulerødder, jordskokker og squash, men du bestemmer selv, hvilke grøntsager du vil bruge. Du kan også sagtens lave en blanding med både kartofler og grøntsager.

Afhængig af størrelsen på dine rodfrugt røsti får du ca. 30 stk. Dem du ikke får spist, kan fryses og bruges en anden dag.

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 500 g rodfrugter
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 3 æg
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 100 g hvedemel
  • 100 g revet mozzarella
Sådan gør du
  1. Her er brugt pastinak, gulerødder, jordskokker og squash, men du kan bruge lige de grøntsager, som du har lyst til.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  2. Rens rodfrugterne, skræld dem og riv dem på et rivejern eller kom dem i en foodprocessor afhængig af, hvor fint du vil have det revet.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  3. Vask squashen og riv også den på rivejern og tilføj til resten.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  4. Skræl løget og hak det fint og tilføj til skålen.

  5. Slå æggene ud og kom det op til resten.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  6. Vask persillen og hak den fint.

    Er børnene med kan du komme persillen i et glas og lade dem klippe persillen med en køkkensaks nede glasset.

    Tilføj til resten.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  7. Tilføj salt og peber.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  8. Kom til sidst mel og ost i.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  9. Rør det godt sammen.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  10. Brug en ske til at sætte små klatter på en bradepande med bagepapir.

    Du skal bruge 2 bradepander.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift
  11. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 25 minutter.

    Rodfrugt røsti grøntsags røsti opskrift