Nemme og lækre madpandekager med kødsovs. Gør det hele klar i forvejen, så har du et nemt fad til de travle hverdage.
Start med at smelte smørret i en gryde og stil det til side.
Skyl spinaten og kom den i en blender.
Tilsæt hvedemel, grahamsmel, æg, mælk, salt og den smeltede smør.
Blend det hele sammen til en ensartet masse.
Lad dejen stå og hvile i køleskabet i ca. ½ time.
Tag dejen ud og doser dejen på en varm pande og bag pandekagerne til de slipper panden og får en fin gylden kulør.
Imens du bager pandekagerne laves kødsovsen.
Rens og hak løget og svits det i en gryde med lidt olie.
Kom den hakkede oksekød og lad den svitse med.
Skræl og riv gulerødderne på et rivejern eller i en foodprocessor.
Kom gulerødderne op i gryden og steg dem med.
Kom barbecuesauce, engelsk sauce, cayennepeber og tomatpure i og rør det godt sammen.
Lad det småsimre i 15-20 minutter.
Tilsæt eventuelt lidt vand til din kødsovs, hvis du gerne vil have en tyndere konsistens.
Kom en grydeskefuld kødsovs på en pandekage.
Fold 2 af siderne ind over kødsovsen og derefter enderne.
Kom de fyldte pandekager i et ovnfast fad.
Drys revet ost over.
Bag de fyldte pandekager i ovnen i 10-15 minutter ved 180 grader varmluft.