Go Back Email Link
Svinemørbrad i ovn
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
30 min
 

Med denne opskrift får du et lækkert saftigt stykke kød med en dejlig frisk smag af persille.

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 1 svinemørbrad
  • 1 stort bundt persille
  • 25 g mandler (eller pinjekerner)
  • 2 spsk hakkede soltørrede tomater i olie
  • 1 pk bacon i skiver
Sådan gør du
  1. Rens svinemørbraden for sener.

    Læs længere oppe på siden, hvis du er i tvivl om hvordan du gør.

  2. Skær herefter svinemørbraden halvvejs igennem på langs, så du får en stor flade.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  3. Hak persille, mandler og soltørrede tomater og rør det sammen.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  4. Fordel persille blandingen på hele svinemørbraden.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  5. Læg bacon strimlerne ud ved siden af hinanden, så svinemørbraden kan kommes ovenpå og de dækker det hele.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  6. Rul svinemørbraden sammen og læg den ovenpå baconstrimlerne.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  7. Rul nu baconstrimlerne rundt om svinemørbraden, så de holder sammen på det hele.

    Svinemørbrad i ovn med persille
  8. Kom din svinemørbrad i et fad og steg i ovnen ved 180 grader varmluft i 20-30 minutter til du når en centrumtemperatur på 62 grader.

    Svinemørbrad i ovn med persille