Denne skønne vintersalat har en flot farve og vil pynte på ethvert middagsbord. Du vælger selv hvilken pesto, du vil bruge. Det er smag og behag. Derudover kan du sagtens tilføje andre typer rodfrugter, hvis du gerne vil have lidt mere forskelligt. Så ville jeg supplere lidt til de øvrige ingredienser også og tilberede dem sammen med rødbederne.
Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.
Kom dem i en gryde med vand og kog dem møre. De skal stadig have lidt bid, så sørg for at de ikke koger helt ud.
Du kan også sagtens bage rødbederne. Kom dem da på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olie og drys med lidt salt. Bag ved 180 grader i 10-15 minutter afhængig af hvor hårdt din ovn bager.
Vask salaten, snit den og kom den i en skål.
Tilføj kapers, feta / salatost og pesto. Vend det hele sammen.
Hak persillen og stil den til side.
Hæld vandet fra rødbederne og lad dem køle lidt af inden de kommes i skålen og det hele drysses med hakket persille.