Denne opskrift er helt enkel og jeg har kun tilføjet gulerødder, som grønt. Du kan sagtens tilføje mere eller andre grøntsager afhængig af hvad du lige har hjemme. Sørg for det er kogt godt igennem inden du stavblender det og få en lækker cremet suppe.
Kom lidt olie i en gryde og tænd for kogepladen.
Skræl og hak løget og svits det i gryden.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Kom dem op i gryden og steg med.
Du kan også bruge andre grøntsager.
Skyl linserne og tilføj dem til gryden.
Kom hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon i gryden og lad det koge op.
Lad det koge i 30-40 minutter til linserne er kogt ud og gulerødderne er møre. (Det samme gælder hvis du bruger andre grøntsager - sørg for at kog dem møre)
Hak den friske persille og kom den i suppen.
Tilsæt peber, spidskommen og citronsaft og giv det hele en tur med stavblenderen til suppen har en ensartet cremet konsistens.
Smag til med salt og eventuelt mere peber.
Fordel suppen i tallerknerne og tilføj en skefuld creme fraiche og drys med hakket persille.