Med det her nemme og lækre fad, har du hurtigt velsmagende mad på de travle hverdagsaftener. Forbered dine rodfrugter i forvejen og spar tid de dage, hvor det skal gå lidt stærkt.
Retten er også perfekt som tilbehør til et lækkert stykke steg, når der skal laves gæstemad. Sæt fadet i ovnen og underhold dine gæster.
Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette bidder.
Bruger du rødbeder, skal du være opmærksom på, at de vil farve hele retten rød. Det kan derfor være en fordel, at komme dem i et fad for sig selv og først blande dem med det øvrige ved servering.
Skræl løgene og skær dem i mindre både.
Kom rodfrugter og løg i et fad.
Bland marinaden af olivenolie, honning, sennep og salt.
Hæld marinaden over rodfrugterne og bland det hele godt sammen.
Drys frisk timian på toppen.
Bag dine rodfrugter i 35-45 minutter ved 200 grader varmluft.