En nem og lækker fadret, som nemt kan tilberedes i forvejen, så den bare skal sættes i ovnen.
Kyllingen med smøreost og bacon giver en dejlig smag til retten og derfor krydres rodfrugterne ikke.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
Rens og skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker.
Pil rødløget og skær det i både.
Læg rodfrugter og rødløg i et ovnfast fad.
Husk at rødbeder vil give resten af rodfrugterne en rød farve, når de bliver bagt. Bag eventuelt rødbederne for sig selv.
Hæld olie over og drys med krydderier.
Bland det hele godt sammen i fadet, så olien er godt fordelt.
Skær et snit ind i kyllingefileterne, sådan at du får en lomme ligesom ved et pitabrød.
Tag halvdelen af smøreosten og pres det godt ind i den lomme på hver af kyllingefileterne.
Kom herefter baconstrimler rundt om hver kyllingefilet.
Strimlerne fordels, så osten lukkes inde i kyllingefileterne.
Læg kyllingefileterne oven på rodfrugterne og kom fadet i ovnen.
Lad det hele stege i ovnen i ca. 35-45 minutter afhængig af størrelsen på kyllingefileterne og rodfrugtstykkerne.