Go Back Email Link
Konfekt med hindbær og nougat

Lav lækre konfektstykker med dejlig hindbærsmag. Det er nemt og enkelt.

Jeg vil anbefale at bruge mørk chokolade, som modspil til de søde hindbær.

Antallet afhænger af hvor store du laver dine stykker og hvilken form.

Ret: Konfekt
Antal: 16 stykker
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 150 g marcipan
  • spsk frysetørret hindbærpulver (lav det selv af blendede frysetørrede hindbær)
  • 75 g blød nougat
  • 150 g mørk chokolade
  • Frysetørrede hindbær eller krymmel til pynt
Sådan gør du
  1. Ælt marcipanen godt sammen med hindbærpulveret, så det er fordelt godt.

    Tril det til en pølse med ens tykkelse hele vejen. På den måde kan du nemmere rulle den ud.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat
  2. Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir.

    Skær marcipanen over på midte, så du får to lige store stykker.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat
  3. Varm forsigtigt nougaten i mikroovnen. Den skal være blød med ikke smeltet.

  4. Fordel nougat på den ene halvdel af hindbærmarcipanen.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat
  5. Læg den anden halvdel over og lad det stå og samle sig lidt.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat
  6. Skær marcipanen i mindre stykker i den ønskede størrelse.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat
  7. Temperer chokoladen og dyp dine stykker i.

  8. Pynt med frysetørrede hindbær eller krymmel.

    Konfekt med hindbær marcipan og nougat