Lav lækre konfektstykker med dejlig hindbærsmag. Det er nemt og enkelt.
Jeg vil anbefale at bruge mørk chokolade, som modspil til de søde hindbær.
Antallet afhænger af hvor store du laver dine stykker og hvilken form.
Ælt marcipanen godt sammen med hindbærpulveret, så det er fordelt godt.
Tril det til en pølse med ens tykkelse hele vejen. På den måde kan du nemmere rulle den ud.
Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir.
Skær marcipanen over på midte, så du får to lige store stykker.
Varm forsigtigt nougaten i mikroovnen. Den skal være blød med ikke smeltet.
Fordel nougat på den ene halvdel af hindbærmarcipanen.
Læg den anden halvdel over og lad det stå og samle sig lidt.
Skær marcipanen i mindre stykker i den ønskede størrelse.
Temperer chokoladen og dyp dine stykker i.
Pynt med frysetørrede hindbær eller krymmel.