Denne nemme og lækre konfekt klassiker pynter på et hvert bord.
Ælt marcipanen igennem, så den er blød og til at arbejde med.
Tril den til en pølse med samme tykkelse hele vejen. Så er den nemmere at få i den rette form.
Kom marcipanen mellem to stykker bagepapir og rul den ud til ca. 20 x 25 cm.
Ælt ligeledes pistaciemassen, så den er til at arbejde med og tril til en pølse.
Kom den mellem 2 stykker bagepapir og rul den ud til næsten samme størrelse som marcipanen.
(Bruger du købe pistaciemasse, hvor den er lidt blød, skal du bytte rundt på lagene. Så vent til efter der er kommet nougat på.)
Varm forsigtigt din nougat i mikroovnen. Den skal kun være blød og til at smøre ud ikke helt smeltet.
Fordel den ovenpå marcipanen og evt. pistaciemassen.
(Har du en blød pistaciemasse kommer du din marcipan med den fordelte nougat ovenpå et smut i køleskabet, så nougaten stivner og du herefter kan fordele pistaciemassen.)
Rul nu din roulade fra den lange ende. Sørg for at stramme den godt. Det kan drille lidt, men skidt med det. Smagen er stadig god.
Kom eventuelt din roulade på køl til du er klar til at overtrække.
Hvis du overtrækker en kold roulade, skal du huske, at chokoladen stivner hurtigt og derfor skal du være hurtig med pynten.
Temperer din chokolade. Du kan finde en tempereringsguide her på siden eller bruge overtræksknapper.
Fordel chokoladen med en bagepensel, så du får det der fine rustikke træstamme look og pynt til sidst din roulade.
Skær enderne af, så du får en fin roulade, hvor man kan kigge ind til lagene.
Gem din roulade i en tætsluttende beholder til den skal spises. Pas på med at opbevare den for varmt, da den så vil blive blød og miste formen.