En nem, enkel og klassisk mazarinkage med marcipan toppet med lækker hvid chokoladecreme og jordbær.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Riv marcipanen på et rivejern eller gør som jeg og kom det i din foodprocessor.
Kom den revne marcipan i en skål sammen med sukker og vaniljesukker.
Pisk det sammen til en ensartet masse.
Tilsæt smør og pisk det sammen med.
Tilsæt herefter 1 æg ad gangen mens du pisker.
Sigt hvedemel i en skål sammen med salt.
Vend hvedemel og salt i dejen med en dejskraber.
Kom dejen i en smurt bageform og bag i ovnen i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af og pynt med chokolade og krymmel eller brug den som bund til en lækker moussekage.
Kom husblas i en skål med koldt vand.
Hak den hvide chokolade fint.
Kom æggeblommer, sukker og majsstivelse i en skål og pisk det lyst og luftigt med en el-pisker.
Kom vanilje og fløden i en gryde og kog det forsigtigt op.
Mens gryden stadig er på varmen tilsættes den piskede æggesnaps til fløden. Pisk med almindeligt piskeris til det tykner en smule.
Vrid husblas for vand og kom det i gryden og smelt det sammen med cremen.
Hæld cremen over den hvide chokolade og rør det ud.
Kom kagecremen på køl til den skal på kagen (ca. 1-1,5 time)
Kom den afkølede mazarinkage på et fad.
Smelt den mørke chokolade og fordel den over bunden og lad den tørre.
Rør den hvide chokoladecreme igennem og kom den i en sprøjtepose med stjernetyl.
Fordel først et lag hvid chokoladecreme på hele bunden med en dejskraber.
Lav herefter dutter med stjernetyllen, så det ligner et flag.
Skær jordbærrene i mindre stykker og fordel dem over de 4 firkanter i flaget.
Kom kagen på køl indtil servering.