Go Back Email Link
Grønkålspandekager uden mel

Lækre og nemme pandekager som mætter godt. De kan nemt laves glutenfrie, hvis du skifter havregrynene ud med en glutenfri variant.

Ingredienser
Du får ca. 12 pandekager
  • 100 g hakket grønkål
  • 3 æg
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl skyr
  • 1 dl mælk
  • ½ tsk salt
Sådan gør du
  1. Vask grønkålen, kom den i din foodprocessor og hak den fint.

    Grønkålspandekager uden mel
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og gør det til en fin og ensartet masse.

    Grønkålspandekager uden mel
  3. Varm en pande op og kom en smule olie eller smør på.

    Grønkålspandekager uden mel
  4. Fordel din dej i mindre klatter ligesom små amerikanske pandekager og steg dem igennem inden du vender dem.

  5. Fortsæt til der ikke er mere dej.