Go Back Email Link
Hjemmelavet rødkål med tranebær

En nem og lækker portion hjemmelavet rødkål, som bare skal op i en gryde. Nemmere bliver det ikke.

Ret: Tilbehør
Ingredienser
  • 875 g rødkål
  • 2 dl hvid eddike
  • 150 g rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. stødt nellike
  • 1 dl rødvinseddike
  • 2 æbler
  • 75 g tørrede tranebær
Sådan gør du
  1. Start med at vaske rødkålen og tage de yderste blade fra.

  2. Snit den herefter fin og kom den i en stor gryde.

  3. Tilsæt hvid eddike, rørsukker, salt, stødt nellike og rødvinseddike til gryden.

  4. Lad det småsimre i ca. 30 minutter og tjek herefter om rødkålen er mør.

  5. Skær kernhuset fra æblerne og skær dem i tynde skiver.

  6. Tilsæt æbler og tranebær og lad det koge 15 minutter mere.

  7. Kom rødkålen på varme atamon skyllede glas og luk dem til.

  8. Server til and, flæskesteg og meget mere.