Dette fyld kan bruges i både chokolader og macarons.
Fyldet har en dejlig rund smag af karamel og penautbutter.
Lav fyldet i forvejen, men sørg for det ikke er for koldt, når det skal i chokoladeformene eller når du skal fordele det mellem macaronsbundene. Du kan med fordel varme det en smule i mikroovnen, hvis det er blevet for koldt eller det har ligget på køl.
Hak chokoladen og kom det i en skål. Smelt det forsigtigt en smule i mikroovnen. Det behøver ikke alt sammen være smeltet.
Hak peanuts og stil dem til side i en anden skål.
Varm forsigtigt fløden i en gryde til det næsten koger og hæld det over chokoladen.
Rør til al chokoladen er smeltet. (vil det ikke smelte helt, kan du give det et par sekunder i
mikroovnen)
Tilsæt smørret og lad det smelte.
Tilsæt peanuts og rør det det hele godt sammen.
Stil det til side til din ganache får en lidt tykkere konsistens og kan kommes i din sprøjtepose.