Go Back Email Link
Karamel ganache med saltede peanuts

Dette fyld kan bruges i både chokolader og macarons.

Fyldet har en dejlig rund smag af karamel og penautbutter.

Lav fyldet i forvejen, men sørg for det ikke er for koldt, når det skal i chokoladeformene eller når du skal fordele det mellem macaronsbundene. Du kan med fordel varme det en smule i mikroovnen, hvis det er blevet for koldt eller det har ligget på køl.

Ingredienser
  • 100 g karamel chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 12 g blødt smør (jeg bruger saltet smør)
  • 15 g saltede peanuts
Sådan gør du
  1. Hak chokoladen og kom det i en skål. Smelt det forsigtigt en smule i mikroovnen. Det behøver ikke alt sammen være smeltet.

  2. Hak peanuts og stil dem til side i en anden skål.

  3. Varm forsigtigt fløden i en gryde til det næsten koger og hæld det over chokoladen.

    Rør til al chokoladen er smeltet. (vil det ikke smelte helt, kan du give det et par sekunder i
    mikroovnen)

  4. Tilsæt smørret og lad det smelte.

  5. Tilsæt peanuts og rør det det hele godt sammen.

  6. Stil det til side til din ganache får en lidt tykkere konsistens og kan kommes i din sprøjtepose.