Go Back Email Link
Kyllingepie
Forb. tid
45 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
1 t
 

Denne lækre kyllingepie er super nem at laver og smæk fyldt med gode grøntsager. 

Server med et lækkert flute til. 

Ret: Hovedret
Antal: 6 personer
Ingredienser
  • 600 g kylling
  • 2 porrer
  • 250 g champignon
  • 250 g hvidkål
  • 1 squash
  • 3 dl hytteost
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk muskatnød
  • salt og peber
  • 1 plade filodej eller butterdej
  • mælk til pensling
Sådan gør du
  1. Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom dem på en varm pande. 

    Det skal være en dyb pande, da der skal være plads til de øvrige ingredienser. 

  2. Steg kyllingen i lidt olie. 

  3. Hak porrer, champignon, hvidkål og squash og kom det op i panden til kyllingen. 

  4. Lad det stege med i ca. 5 minutter.

  5. Tilsæt hytteost og krydderier og lad det småsimre imens du varmer ovnen op til 200 grader. 

  6. Kom kød og grøntsager i et ildfast fad.

  7. Dæk fadet med filodejen. Skub siderne af filodejen godt ned i siderne, så fyldet lukkes inde. 

  8. Snit i filodejen, så der kan komme damp ud og pensl med mælk. 

  9. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter.