Go Back Email Link
Bananbrød

Brug dine overmodne bananer og bag et nemt og lækkert brød, som smager skønt. 

Ret: Kage
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
Opskriften passer til en lille brødform på 10x18 cm
  • 4 bananer
  • 2 æg
  • 30 g sukker (kan evt. udelades)
  • 20 ml olie
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
  1. Tag en banan fra og skær den over på midten til pynt af brødet.

    Skræl og mos de 3 andre bananer. 

    Bananbrød opskrift
  2. Kom æg, sukker og olie i en skål og pisk det lyst og luftigt med en el-pisker. 

    Bananbrød opskrift
  3. Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål og rør det sammen.

    Bananbrød opskrift
  4. Tilsæt bananerne, mel, bagepulver, salt og vaniljesukker til æggesnapsen og rør det hele sammen med en grydeske. 

    Bananbrød opskrift
  5. Kom dejen i en brødform og læg den sidste banan på toppen.

    Bananbrød opskrift
  6. Bag brødet ved 175 grader varmluft i 45-60 minutter (afhænger af størrelsen på din brødform)

    Bananbrød opskrift