Go Back Email Link
Æble tranebær marineret kylling med stegt spidskål og æble

Mariner din kylling i denne lækre marinade lavet med æble tranebær te. 

Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 600 g kylling
  • 6 poser Fredsted æble tranebær te
  • dl æblejuice
  • 2 spsk tørrede tranebær
  • 1 pk bacon i skiver
  • 1 lille spidskål
Sådan gør du
  1. Skær kylling i tern og kom den i en skål. Tilsæt teposernes indhold og hæld æblejuice over.

  2. Tilsæt de tørrede tranebær og bland det hele godt sammen. Lad det marinere i køleskabet (jeg lavede det om morgenen inden arbejde og det har derfor stået i ca. 9 timer)

  3. Tag skålen ud af køleskabet og varm en pande op.

  4. Hæld væden fra kyllingen og steg kylling og tranebær på panden.

  5. Imens skæres baconen i mindre stykker, spidskålen skæres i strimler og æblerne i tern.

  6. Når kyllingen er færdig tages den af panden og baconen svitses.

  7. Tilsæt spidskål og æbler og lad småsimre i 15 minutter.

  8. Vi havde en del kylling tilovers, som bliver gemt og brugt som tilbehør på madpakken.