Go Back Email Link
Nem æggesalat med hytteost og creme fraiche

En nem og lækker æggesalat med god smag.

Servér den sammen med salatblade, tomatskiver og agurkeskiver på et lækkert stykke brød.

Ret: Frokost
Antal: 8 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1 dl hytteost
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½-1 tsk lime- eller citronsaft
  • 1 æble
  • 50 g ærter (evt. fra frost)
  • 1 håndfuld purløg
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kog æggene og lad dem køle af.

  2. Kom hytteost, creme fraiche, karry, dijonsennep og limesaft i en skål.

    Æggesalat med hytteost
  3. Skær æblet i mindre tern og tilføj til dressingen.

    Æggesalat med hytteost
  4. Skær æggene ud i mindre stykker kom dem i skålen.

    Æggesalat med hytteost
  5. Tilføj ærter.

    Æggesalat med hytteost
  6. Klip purløg i mindre stykker med en saks og kom det meste i skålen til det øvrige. (Gem evt. lidt til pynt)

    Æggesalat med hytteost
  7. Rør det sammen og smag til med salt og peber.

    Æggesalat med hytteost
  8. Stil på køl til servering.