En nem og lækker frisk hønsesalat med god smag.
Servér den sammen med salatblade, tomatskiver og agurkeskiver på et lækkert stykke brød.
Kom vandet i en gryde sammen med kyllingefileter og kyllingefond.
Lad det koge i 20-30 minutter.
Hæld kogevandet fra. (Kan med fordel gemmes til suppe eller sovs)
Lad kyllingefileterne køle af.
Steg bacon på en bande og læg de færdige stykker på en tallerken med et stykke køkkenrulle på, så de kan dryppe lidt af.
Rens champignon og skær dem i skiver, som steges på samme pande som baconen. Stil herefter til side til afkøling.
Riv kyllingefileterne i stykker med et par gafler.
Kom creme fraiche, dijonsennep og limesaft i en skål.
Skær æblet i mindre tern og tilføj til dressingen.
Knæk baconen i mindre stykker.
Tilføj bacon til dressingen. (Gem lidt til pynt)
Tilføj champignon.
Tilføj ærter.
Tilføj kyllingen.
Klip purløg i mindre stykker med en saks og kom det meste i skålen til det øvrige. (Gem lidt til pynt)
Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.
Drys med purløg og bacon.
Stil på køl til servering.