Til opskriften her har jeg brugt pastinak, gulerødder, jordskokker og squash, men du bestemmer selv, hvilke grøntsager du vil bruge. Du kan også sagtens lave en blanding med både kartofler og grøntsager.
Afhængig af størrelsen på dine rodfrugt røsti får du ca. 30 stk. Dem du ikke får spist, kan fryses og bruges en anden dag.
Her er brugt pastinak, gulerødder, jordskokker og squash, men du kan bruge lige de grøntsager, som du har lyst til.
Rens rodfrugterne, skræld dem og riv dem på et rivejern eller kom dem i en foodprocessor afhængig af, hvor fint du vil have det revet.
Vask squashen og riv også den på rivejern og tilføj til resten.
Skræl løget og hak det fint og tilføj til skålen.
Slå æggene ud og kom det op til resten.
Vask persillen og hak den fint.
Er børnene med kan du komme persillen i et glas og lade dem klippe persillen med en køkkensaks nede glasset.
Tilføj til resten.
Tilføj salt og peber.
Kom til sidst mel og ost i.
Rør det godt sammen.
Brug en ske til at sætte små klatter på en bradepande med bagepapir.
Du skal bruge 2 bradepander.
Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 25 minutter.