Go Back Email Link
Fyldt svinemørbrad med pikantost og soltørrede tomater

Lækker og smagfyld mørbrad med fyld af pikantost og soltørrede tomater.

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 1 svinemørbrad
  • 150 g pikantost
  • 75 g soltørrede tomater
  • 1 pk bacon i skiver
Sådan gør du
  1. Rens svinemørbraden fri for sener.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  2. Skær herefter svinemørbraden halvvejs igennem på langs, så du får en stor flade.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  3. Fordel smøreosten på hele fladen.

    Brug eventuelt lidt mindre smøreost, hvis du synes det bliver for meget.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  4. Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem ovenpå smøreosten.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  5. Rul svinemørbraden sammen og læg den ovenpå baconstrimlerne.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  6. Rul nu baconstrimlerne rundt om svinemørbraden, så de holder sammen på det hele.

    Fyldt mørbrad med pikantost
  7. Kom din svinemørbrad i et fad og steg i ovnen ved 180 grader varmluft i 20-30 minutter til du når en centrumtemperatur på 62 grader.

    Du kan selvfølgelig også komme den på grillen.

    Fyldt mørbrad med pikantost