Opskriften på det her nemme og lækre farsbrød er perfekt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt og til når du har gæster. Gør fadet klar og sæt det i ovnen og brug tiden med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.
Kom det hakkede kød i en skål.
Skræl og hak løget fint og kom det op i skålen.
Vask squashen, riv den fint og kom den i skålen.
Hak persillen og tilføj den til skålen.
Kom puck ost i en lille skål og mos den med en gaffel. Tilføj osten til de øvrige ingredienser.
Kom herefter æg, mælk og havregryn i skålen og rør det sammen med en elpisker. Brug kødkrogene.
Afhængig af typen af grøntsager, kan din fars være for våd. Her tilføjes lidt flere havregryn til farsen har den ønskede konsistens.
Saml farsen i et ovnfast fad og kom bacon på toppen.
Bag dit farsbrød ved 200 grader varmluft i 35-45 minutter.