Go Back Email Link
Forloren hare med feta - et nemt og lækkert farsbrød
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
40 min
 

Opskriften på det her nemme og lækre farsbrød er perfekt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt og til når du har gæster. Gør fadet klar og sæt det i ovnen og brug tiden med dine gæster i stedet for at stå i køkkenet.

Ret: Hovedret
Antal: 4 personer
Forfatter: Home by Bianca
Ingredienser
  • 400 g hakket svinekød (eller hakket kalv og flæsk)
  • 1 løg
  • 1 squash (du kan også bruge andre grøntsager)
  • 1 håndfuld frisk perrsille
  • 200 g puck ost eller feta
  • 1 æg
  • dl mælk
  • 2 dl havregryn (måske mere afhængig af konsistensen på din fars)
  • Salt og peber
  • 1 pk bacon
Sådan gør du
  1. Kom det hakkede kød i en skål.

  2. Skræl og hak løget fint og kom det op i skålen.

  3. Vask squashen, riv den fint og kom den i skålen.

    Forloren hare farsbrød opskrift
  4. Hak persillen og tilføj den til skålen.

  5. Kom puck ost i en lille skål og mos den med en gaffel. Tilføj osten til de øvrige ingredienser.

  6. Kom herefter æg, mælk og havregryn i skålen og rør det sammen med en elpisker. Brug kødkrogene.

    Forloren hare farsbrød opskrift
  7. Afhængig af typen af grøntsager, kan din fars være for våd. Her tilføjes lidt flere havregryn til farsen har den ønskede konsistens.

    Forloren hare farsbrød opskrift
  8. Saml farsen i et ovnfast fad og kom bacon på toppen.

    Forloren hare farsbrød opskrift
  9. Bag dit farsbrød ved 200 grader varmluft i 35-45 minutter.

    Forloren hare farsbrød opskrift