Pistaciemasse – brug den i bagværk eller i is

Sidste år lavede jeg kransekage med pistaciemasse og pistacie is til nytår. Til det havde jeg inden lavet en portion pistaciemasse, som blev lavet ud fra nedenstående opskrift.

Så vil du igang med nytårs forberedelserne, så kan du sagtens starte med at forberede denne lækre masse, så den er klar til lidt lækker is.

Opskriften på pistacie is med denne skønne pistaciemasse finder du her, hvor du også finder resten af vores dessert: Lime is og pistacie is i vaffelkurv

Pistaciemasse

Brug den i is og bagværk. Den er super god i kransekage. 

Ingredienser

  • 200 g marcipan
  • 65 g usaltede afskallede pistacienødder

Sådan gør du

  1. Blend pistacienødderne til en sammenhængende masse og ælt det godt sammen med marcipanen.

  2. Rul det til en pølse og kom det i en pose, som lægges i køleskabet når det skal bruges.

  3. Tag det ud lidt inden du skal bruge det, da det ellers godt kan være hårdt at arbejde med.

One Comment

Skriv et svar