Olympus på tur

Olympus på tur sammen med Mia til Odense Blomsterfestival

Olympus på tur sammen med Mia til Odense Blomsterfestival

Forrige weekend havde jeg fået et Olympus kamera i hånden for sammen med  Mia at udforske Odense Blomsterfestival.

Olympus på tur eventet gik ud på at vi skulle prøve at have et af de lækre kameraer fra Olympus mellem hænderne. Imens gik turen rundt til Odense Blomsterfestival, så det kunne blive prøvet af.

Det er længe siden jeg har haft et kamera mellem hænderne. Primært fordi lukketiden på det vi har herhjemme er for langsom. Ungerne er stukket af inden jeg når at tage billedet og det fungerer altså bare ikke. Samtidig kan telefonernes kamera jo efterhånden en del, så det er bare nemmere at hive telefonen frem.

Olympus PEN

Jeg var så heldig at få et Olympus PEN E-PL7 mellem hænderne og nu står der kamera på ønskesedlen herhjemme. Jeg er helt solgt. Kameraet kan bare noget hvor telefonen ikke kan følge med. Knivskarpe billeder og fokus uden at skulle slås for at ramme rigtigt.

Olympus på tur

Det der tiltaler mig mest, er at det har touch screen. Det betyder at man hurtigt kan tage billeder, mens man samtidig vælger fokus. Skærmen kan vendes i forskellige vinkler, så det er nemt at tage madbilleder, selfies og billeder over store forsamlinger. Det smarteste er dog, at kameraet nemt kan kobles til din mobil. På den måde kan du uploade billederne direkte til telefonen. Det er også muligt at bruge telefonen som udløser, hvis man gerne vil tage et billede af hele familien.

Olympus på tur

Olympus havde en stand på Odense Blomsterfestival, hvor det var muligt at låne et kamera og selv teste. Jeg havde derfor mand og børn med forbi om søndagen og det var heldigvis ikke kun mig, der var imponeret. Så nu skal pengene lige findes i budgettet, for det må være det næste store køb herhjemme.

I Odense forhandles Olympus hos Click i Rosengårdcenteret, som selvfølgelig også var med rundt og give fif og gode tricks på vores rundtur. De arrangerer løbende events, så vil du gerne prøve inden du køber, kan jeg anbefale at kigge forbi et af dem. Du kan selvfølgelig også bare kigge forbi deres butik. De er super søde og hjælpsomme. Det var blandt andet hos dem vi fik taget ungernes pasfotos. Det tog for begge børn 5 min.,fordi børnene følte sig velkomne og taget godt imod. Så kig forbi dem næste gang du skal have styr på foto eller fotoudstyr.

Under eventet havde Mia sørget for at vi kunne komme forbi Bryggeriet Flakhaven og se lidt nærmere på deres faciliteter. Det var spændende at få lov at komme med om bagved og det gav også nogle gode foto muligheder.

Alle nedenstående billeder, er redigeret direkte på kameraet.

Olympus på tur

På rundturen var vi guidet af Mia, Olympus og Click, så det var bare med at spørge løs og tage imod de fif, de meget gerne delte ud af.

Olympus på tur

 

Olympus på tur

Olympus på tur

Jeg kan anbefale at tage med Olympus på tur inden du bestemmer dig for at købe et kamera. Det er en stor investering, så det er vigtigt du vælger rigtigt.

Vil du se mere til livet i Odense deler jeg lidt fra mit liv og generelt om livsstil lige her: Livsstil

Mange hilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

Skriv et svar