Mad og kager Morgenmad og Brunch Opskrifter

Nødde müsli

Da jeg gerne ville lave en müsli kun med nødder måtte jeg et smut i køkkenet og eksperimentere lidt. Jeg tog udgangspunkt i min hjemmelavede honningristede müsli, da jeg synes honningen giver en god sødme til müslien uden brug af sukker.

Min morgenmad kom derfor til at bestå af disse herligheder; græsk yoghurt med nødde müsli og friske blåbær.

Opskriften får du selvfølgelig lige her:

200 g ristede hakkede hasselnødder
200 g hakkede mandler
100 g 5-korns blanding
50 g solsikkekerner

50 g hørfrø
3 spsk honning
3 dl kogende vand
Rist hasselnødderne ved 150 grader i ca. 20 minutter. Gnid så mange af skallerne af som du kan. 
Hak hasselnødderne sammen med mandlerne. 
Kom det hele undtagen honning og vand i et ildfast fad. 
Kog vandet og opløs honningen i. 
Hæld det over nødderne og bland det hele godt sammen, så alt bliver vådt. 
Rist i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Husk at røre lidt i det indimellem. 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    4. april 2016 at 14:54

    Det er også fantastisk. Kan faktisk ikke ret godt lide det man køber. Det er kun meget få blandinger der kommer gennem nåleøjet herhjemme 😉

Leave a Reply