SpeltFar

Meet-up hos SpeltFar med Fynske Influencers

Meet-up hos SpeltFar med Fynske Influencers

SpeltFar lagde lokaler til, da jeg sammen med Fynske Influencers besøgte caféen til et fagligt meet-up.

Reklame – jeg var inviteret til at besøge Caféen SpeltFar af Fynske Influencers.

Ingen hemmelighed at jeg som fuldtidsarbejdende mor til to små rødder, ikke kommer lige så meget ud og nyder min skønne by, som jeg gerne ville. Samtidig har vi været ramt af sygdom, så jeg trænger i den grad til nye input.

Masser af nye input var lige hvad jeg fik i søndags, da jeg sammen med andre søde influencers var forbi Caféen SpeltFar. Anledningen var et meet ups som kvinderne bag instagramprofilen@fynskeinfluencers, Jeanette (let’s blog some shit) og Rebecca (Hjernestorm) står bag.

SpeltFar

Fynske Influencers

Som blogger med en del år i baggagen, har jeg på mange områder stået meget alene. Bloggerverdenen har været en meget lukket verden, hvor man for det meste passede sig selv og blev mødt af alt for mange fordomme.

Det har derfor været en fed oplevelse at se de to skønne kvinder, få taget hul på denne lukkede verden og få den åbnet op både udadtil. Det i form af deres arbejde med at arrangere disse møder, men også for os influerncers imellem. De giver os muligheden for at få sat ansigt på hinanden og vi kan derfor bedre løfte i flok.

For mig har det givet mig lysten til igen at bruge lidt ekstra tid på bloggen. Samtidig nyder jeg at kunne finde sparring hos andre med samme interesse.

SpeltFar og The Organic Club i Odense

Dette meet up foregik hos Caféen SpeltFar. Det er en café i butikken, for den deler lokaler med The Organic Club i Brandts Passage i Odense. Det er ikke første gang jeg besøger butikken, men det er første gang jeg besøger den efter SpeltFar er kommet til.

Mit første besøg hos The Organic Club kan du læse om her:The Organic Club i Odense

Butikken bygger på bæredygtighed og genbrug i form af lækre bæredygtige produkter og genbrug igennem det kollektive klædeskab. Det koncept kan du læse meget mere om i mit tidligere indlæg.

SpeltFar

SpeltFar passer perfekt ind i omgivelserne. Det er lækker med lavet af økologiske produkter og det smager helt fantastisk. Jeg er vild med maden og stemningen.

SpeltFar

 

SpeltFar

 

SpeltFar

Kommer du forbi Odense og gerne vil prøve lidt nyt, kan jeg anbefale et smut forbi The Organic Club og SpeltFar.

Vil du se mere om mit liv i Odense, så kan du kigge her: #Odense

Mange bloggerhilsner Bianca

Her finder du mig

Du er altid velkommen til at kigge forbi min instagram @homebybianca, hvor jeg deler billeder af mine opskrifter, lidt af mine kreative input og livet som mor.

Bloggen kan også findes på facebook, hvor jeg løbende ligger links til de nye indlæg op. Bloggens facebookside findes her Home by Bianca 

På Pinterest pinner jeg opskrifter, kreative input og skøn inspiration under navnet Home by Bianca.

Er der noget du mangler eller gerne vil vide mere om, så er du altid velkommen til at spørge.

 

Skriv et svar