Kreative indslag – vores bryllup

Da vi blev gift sidste år, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at lade min kreativitet blive en del af vores skønne fest. Så her vil jeg vise lidt af det jeg fik fremtryllet.

Det tog tid at lave, men jeg er pave stolt af hver enkelt ting. (kan se jeg ikke har billeder af de sidste ting, men når jeg finder billederne kommer de også ind)

Det der var vigtigt for mig var at have en rød tråd. Som I kan se er den holdt ved at have de limegrønne og lilla farver, samt vores “monogram” og bamserne Tatty Teddy. Grunden til Tatty Teddy er valgt, er at de har en helt særlig betydning hjemme hos os. De har gået igen mange gange på diveser kæreste kort osv.

Chokolade med vores “monogram” på.
Lidt underholdning til bordene. Det stod en på hvert bord.
Til venstre ses bagsiden og til højre forsiden.
De er stærkt inspireret af TP holderne og indeni dem var der kort med børnecitater (se billede nedenunder). Så havde folk lidt at tale om.
TP kort med børnecitater til æskerne ovenover.
Theposer med hjertethe.
Jeg havde købt løs the og puttet den i poser, som kunne stryges sammen.
Dertil er lavet pose og tag, og tag’en er syet fast.
Rebus lavet til min stedfar, som et lille sjovt indslag.
Jeg spørger om han vil føre mig op.
Vores invitationer. Ligesom rebusen er de lavet ud fra vores forbogstaver.
De tog vildt lang tid at lave, men de er nok det jeg er mest stolt af.
Hjerterne er syet fast, så den var til at bladre i, som en bog.
Gaveæsker til gæsterne.
Som I kan se er der ikke kun de hjemmelavede theposer og chokolade, men også frøposer med brudeslør i.
Forsiden.
Bagsiden.

2 Comments

 • Bianca

  4. april 2016 at 14:54

  Marianne-> Tak! Det tog lang, men jeg nyder det… 🙂

  Camilla-> Du kan huske mine ting fra BK? Hmm… har vi snakket sammen derinde? Har total dårlig hukommelse..
  Vi havde også tatty teddy som topfigur (selvfølgelig)… Men ja… det er næsten umuligt at få fat i kortene mere… så jeg køber altid nogen stykker når det lige lykkes, men det er mest de butikker, der har et gammelt lager liggenede..

  Knus

  Svar
 • Camilla

  4. april 2016 at 14:54

  Hej Bianca,

  sikke nogle fine ting – jeg kan godt huske en del af dem fra bryllupsklar :o) Husbonden og jeg har faktisk også altid haft et eller andet med Taddy Teddy, og havde dem som topfigur på vores bryllupskage… men jeg synes ikke jeg kan finde kortene mere – de har altid været i Salling men nu er de vist væk!

  knus
  Camilla

  Svar

Skriv et svar

Få opdateringer direkte i dit feed ved at synes godt om Home by Bianca på Facebook.