Morgenmad og Brunch Opskrifter

Honningristet müsli med tørrede tranebær

Honningristet müsli med tørrede tranebær – Jeg har tidligere lavet en lækker chokoladeversion, men jeg synes godt den kunne bruge lidt ekstra gryn, så derfor fik jeg lavet en ny udgave, dog denne gang uden chokoladen.

Opskriften på Chokolade müsli med tørrede tranebær finder du her: Chokolade müsli med tørrede tranebær 

Jeg kan godt lide selv at kunne sammensætte min müsli og ofte er der et eller andet i købe müslien, som jeg alligevel ikke kan lide eller synes får en mærkelig konsistens i posen. Samtidig er det super nemt at lave og tager ingen tid.

Müslien blev nydt ovenpå en lækker økologisk yoghurt sammen med en rest hindbær couli, fra min Avocado brownie med hindbærcouli. Du kan finde opskriften her: Avocado brownie med hindbærcouli

Honningristet müsli med tørrede tranebær
5 dl havregryn
2 dl hirseflager
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1,5 dl grofthakkede mandler
4 spsk honning
2,5 dl kogende vand
1,5 dl kokosmel
1,5 dl tørrede tranebær

Kom havregryn, hirseflager, solsikkekerner og hørfrø i en bradepande.

Hak mandlerne groft og kom dem ligeledes i bradepanden.

Kog vandet og opløs honningen i.

Kom det kogende vand over blandingen i bradepanden og sørg for at få det rørt godt sammen.

Rist müslien ved 180 grader i 25 minutter.

Efter de første 10 minutter skal du lige røre i blandingen og herefter hvert 5. minut.

Lad det køle af og tilsæt kokosmel og tørrede tranebær.

Server på en lækker smoothie eller yoghurt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply