Godt nytår!

Tiden går stærkt og herhjemme er hverdagen godt igang. Tænk sig det allerede er 7 dage siden vi trådte ind i et friskt og nyt år. Vi havde besluttet at være hjemme i år. Bare os 4 og masser af familie tid og lækker mad.

Vi havde en dejlig rolig dag, som endte med at Storesøster sov en meget lang middagslur, så vi kom alt for sent fra start, da jeg havde lovet hun skulle være med til at dække bord og pynte op. 
Vores fine nytårs bord med masser af farver og selvfølgelig familiehatte i hver sin farve. 
… og ja det er vasketøjet der står bag sofaen, men det her er faktisk hele vores stue. Jeg står i køkkenet og tager billedet ud over stuen. Vi bor småt. så forsøger så vidt muligt at udnytte hver kvadratmeter. 
Maden blev super lækker, men alt for store portioner, så det passede rigtig godt at vi havde besluttet at gå til og fra bordet over hele aftenen.
Forretten: Tunmousse, Store rejer med dilddip, Lakseroulade og dertil hjemmebagt brød. Der var også købt salat, tomat og agurk, men det glemte vi helt i farten og der kunne vist heller ikke være mere på tallerkenen alligevel. 
Hovedret: Kalvemørbrad med hasselbagte kartofler, whisky sauce og bagt spidskål med revet ost. 
Dessert: Hjemmelavet iskage med hjemmelavet is –  og selvfølgelig asti i glas med blåt sukker (Storesøster fik børnechampagne og lillebror sov)
Kransekage: Almindelige kransekagestykker og mine egne hindbær kransekagetoppe. (jeg fik forfinet opskriften lidt og den kommer på bloggen senere)
Kransekagen blev nydt allerede kl. 23. Begge børn var puttet og vi havde fået ryddet op og lå for en gang skyld på sofaen og nød lidt fred og ro. Kl. 0.00 var vi kort ude og se fyrværkeriet lige fra vores have, men ellers stod den på tidligt i seng, så vi kunne nyde starten på det nye år med de to krudtugler. 
Nytårsforsætter: Har faktisk ikke nogen jeg har fastsat mig på, men jeg har her efter nytår besluttet at jeg skal skrive 1 blogindlæg hver torsdag aften, mens Lillebror sover og Storesøster er med far til svømning. Simpelthen fordi jeg har så mange indlæg inde i hovedet, som så ender med at blive en masse roderi når jeg endelig har lidt fred og ro og så bliver det som regel ikke til noget som helst. Jeg savner at skrive, men tiden er bare ikke til alt for mange indlæg og så vil jeg hellere nyde dem jeg får skrevet. 
Rigtig godt nytår herfra. Jeg håber alle er kommet godt ind i det nye år!

No Comments

Skriv et svar