Kreativt Temafester

Gæt et tema – Temafest for min datter 2 år og nevø 1 år

Med kun 6 uger til termin og voldsomt ramt af bækkenløsning, er det ikke mange timer jeg har til at lave ret meget andet end at slappe af og være sammen med familien. Derfor er de sidste par uger blevet prioriteret til noget der for mig er rigtig vigtigt – min datters 2 års fødselsdag.

Sidste år var vi på besøg i 100-meterskoven, hvor jeg havde lavet maden og pynten lige til dette tema. Se billeder fra fødselsdagen lige her. Skulle du have mod på sådan en temafest, har jeg lavet diy’s på stort set alt og de kan findes lige her, under fanebladet Temafester. 
I år har jeg slået mig sammen med min søster. Min datter og min nevø har nemlig fødselsdag med kun 1 ½ uges mellemrum og vi har rigtig mange fester i familien i år. Da en stor del af familien bor et godt stykke væk og derfor skal køre, bliver det noget nemmere at vi kun skal have fat i en dag istedet for to. Som de kvikke af jer så nok kan regne ud, så bliver det rigtig spændende at få kabalen til at gå op næste år, hvis lillebror kommer alt for tidligt. Samtidig har søster og jeg egentlig 30 års fødselsdag om en måneds tid, men der er jeg så højgravid, at jeg slet ikke kan overskue at fejre det. Så fokus i år bliver på de små. 
Temaet for årets fødselsdagsfest har jeg gået og tænkt over et halvt års tid, og derfor var jeg noget spændt på om søster var med på idéen. Heldigvis var hun med på idéen og den kan bruges til både piger og drenge. 
Jeg vil ikke løfte sløret helt for årets tema, men jeg har lavet lidt hints på min instragram profil. Som du kan finde som biancaskageverden, hvis du skulle få lyst at følge mig der. 
Billederne fra instagram skal I da ikke snydes for. Måske du kan gætte årets tema?!

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Bianca
  4. april 2016 at 14:54

  Haha. Det var et super bud søde Agnethe 🙂

 • Reply
  Agnethe Vinther Thorsen
  4. april 2016 at 14:54

  Pyhh en omgang du er igennem lige for tiden og jeg kan godt forstå at du prioritere, at de små skal fejres – og fest skal der til! Mon ikke det er Peter Plys der er faldet i honningkrukken denne gang 😉

Leave a Reply