Aftensmad Mad og kager Opskrifter Stop spild af mad

Frisk pasta med hjemmelavet pesto: Rucola og radiseblade – stop spild af mad

I haven har vi fået en ordentlig portion radiser og rucola. Da jeg havde brugt radiserne syntes jeg det var synd at smide de fine grønne blade ud. De blev derfor sammen med lidt rucola til en lækker pesto, som passer perfekt til en gang frisk spinat.  Dertil har jeg stegt lidt corizo pølse på panden, så der kom lidt kød til manden min også.
Pesto er super nemt at lave og denne er bestemt ingen undtagelse:
90 g radiseblade og rucola
55 g parmesan
1 fed hvidløg
20 g pinjekerner
½ dl ekstra jomfruolivenolie
1 spsk limesaft

Sørg for at skylle rucola og radisebladene godt. Radisebladene skal ikke være for kraftige idet, da de derved bliver for syrlige. Så det det skal være de fine lette blade der vælges ud.

Kom  radiseblade, rocula, parmesan, hvidløg og pinjekerner i en blender og blend det fint.
Tilsæt derefter ekstra jomfruolivenolie og limesaft og blend til pestoen har en god cremet konsistens. 
Kog pastaen efter anvisning på pakken og kom den i en skål. Kom pestoen over og rør det hele godt sammen. 
Anret med lidt chorizopølse og revet parmesan. 

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Bianca
    28. september 2016 at 16:45

    Tak 🙂 du kan tro det smagte godt og er super nemt at lave 🙂

  • Reply
    Lena (MorsTankeblog)
    28. september 2016 at 16:45

    Mums det ser lækkert ud 🙂

Leave a Reply