Familieliv Produkter Vi anbefaler

Foredrag med Rufus Gifford – I was the Ambassador

– Billetten er sponsoreret af tikko.dk

Jeg var tidligere i år til foredrag med tikko.dk, hvor det var Chris MacDonald jeg havde æren af at opleve. Her fik jeg en genopdagelse af underholdningsværdien i foredrag og allerede der lovede jeg mig selv, at jeg skulle opleve flere foredrag fremadrettet. Jeg synes det er inspirerende at komme lidt ud og samtidig få lidt stof til eftertanke eller en andens synspunkt på interessante emner.

Derfor takkede jeg straks ja, da jeg i starten af september fik muligheden for ikke blot at besøge Odenses nye kongres- og kulturhus Odeon, men også muligheden for at høre foredraget “I was the Ambassador” med Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør.

Mit indtryk af Rufus Gifford var allerede inden foredraget rigtig godt og jeg syntes han virkede som en meget sympatisk mand med ordet i sin magt.

– og det må jeg sige han levede op til.

Han formår at gøre et vigtigt embede som ambassadørposten forståelig og personlig i professionel stil og med et glimt i øjet. Samtidig giver han et indblik i hvordan han oplever det at være dansker og mødet med det danske samfund.

I foredraget berører han vigtige og svære emner, som især efter at Donald Trump blev valgt til præsident, fylder rigtig meget for de amerikanske samarbejdslande, herunder Danmark.

Har du mulighed for det kan jeg varmt anbefale at høre hans foredrag. Kig forbi tikkos hjemmeside og se hvornår han kommer forbi dig. Se listen her: klik klik

Selv glæder jeg mig allerede til mit næste foredrag. I fredags havde jeg nemlig fødselsdag og her lå en pakke med billetter til foredraget: “Til søs med Mikkel Beha“. Jeg fulgte trofast Havanas rejse, så jeg glæder mig til at høre meget mere om livet til søs.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Agnethe Vinther Thorsen
  1. oktober 2017 at 19:56

  Det lyder som en fantastisk oplevelse og han er et af de mest inspirerende mennesker at lytte til… billetter til et af hans foredrag ligger ret højt på min ønskeliste!

 • Reply
  Home by Bianca
  17. oktober 2017 at 12:14

  Det kan jeg godt forstå. Han har en rigtig god måde at formidle sit budskab og et fedt drive.

Leave a Reply